VCNT - Visitorcounter

Sinds

CDUB - CountDown-Up Big

Welkom de website van de familie van Hese - van Belois

De opzet van deze website was in de eerste plaats om genealogisch bestanden te tonen van onze families Van Hese en Van Belois.
Deze gegevens staan er in verschillende programma's op n.l. in Joaktree en Webtrees.
Een genealogisch bestand is nooit compleet, dus mocht u informatie missen op de site die u wel hebt, houd ik mij vriendelijk aanbevolen.
Met uw toestemming wil ik deze in het bestand opnemen.
Verder zal ik deze site steeds meer uitbouwen met download pagina's en informatie geven over verschillende andere dingen zoals muziek,
video en foto-pagina's over de vakantie's en familie.
Als u geinteresserd bent in familieducumenten, zoals geboorte- huwelijk- overlijden-akten. Laat u zich dan even registreren.
Ook vind u leuke verhalen over familieleden in de processen-verbaal, die u na registratie kunt inzien.

Sjef van Hese